Prime Video , een ware aanwinst voor het aanbod van streamingdiensten in Nederland.

Prime Video is een populaire streamingdienst van Amazon die een breed scala aan films, tv-series en exclusieve content biedt. In dit artikel bespreken we de belangrijkste redenen waarom je je zou moeten aanmelden voor Prime Video en hoe je kunt profiteren van de 30 dagen gratis proefperiode.

  1. Prime video heeft een uitgebreid aanbod aan content

Prime heeft een indrukwekkende bibliotheek met duizenden films en tv-series in verschillende genres. Van klassiekers tot recente blockbusters en van populaire tv-shows tot originele series die exclusief op Prime Video beschikbaar zijn, zoals “The Marvelous Mrs. Maisel” en “The Boys”, er is voor elk wat wils.

  1. Prime Originals en exclusieve series op Prime Video

Amazon investeert flink in het produceren van eigen Prime Originals-series en films. Deze exclusieve content is alleen beschikbaar voor Prime abonnees en omvat bekende series en films die zowel populair als kritisch geprezen zijn.

  1. Mogelijkheid to downloaden en offline kijken met Prime Video

Prime biedt ook in tegenstelling tot andere streamingdiensten de mogelijkheid om content te downloaden en offline te bekijken op je smartphone of tablet. Dit is ideaal voor mensen die ook onderweg of op plaatsen zonder internetverbinding willen genieten van hun favoriete films en series.

  1. Compatibiliteit met verschillende apparaten

Prime is ook compatibel met een breed scala aan apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, smart-tv’s, gaming consoles en streaming media spelers. Dit betekent dat je eenvoudig toegang hebt tot je favoriete video content op het apparaat dat je het liefst gebruikt.

  1. Geen extra kosten voor Amazon Prime-leden

Als je al lid bent van Amazon Prime, krijg je automatisch toegang tot Prime Video zonder extra kosten. Dit betekent dat je kunt profiteren van alle voordelen van deze video streaming als onderdeel van je bestaande Amazon Prime-lidmaatschap. Voordelen als extra snelle of gratis verzending en dat alles voor slechts een paar euro per maand.

  1. 30 dagen gratis proefkijken

Amazon biedt nieuwe abonnees de mogelijkheid om Prime Video 30 dagen gratis uit te proberen. Dit is een geweldige kans om het platform en de beschikbare content te ontdekken zonder enige verplichting. Als je na de proefperiode besluit om je abonnement voort te zetten, wordt er een laag maandelijks bedrag in rekening gebracht. Ook de lage maandelijkse kosten van slechts een paar euro maken prime een interessante keuze

Conclusie:

Prime biedt een uitstekende streamingervaring met een breed scala aan content, exclusieve Prime Originals, en de mogelijkheid om films en series te downloaden voor offline gebruik. Met de 30 dagen gratis proefperiode kun je het platform zonder risico uitproberen en zelf ontdekken waarom zoveel mensen kiezen voor Prime .

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...